Referat: AIF Barrikaden - Saba Palestina KIF/Liria IF

JAG VAR EJ NÄRVARANDE UTAN BASERAR DENNA KORTFATTADE REDOGÖRELSE PÅ INFO FRÅN TRÄNARE ANDY PLUS ETT ANTAL SPELARE OCH ÅSKÅDARE.

Startelva: Adrian – Maksym, Viktor T, Matte, Aman – Alex, Mathias E, Simon A, Markus – Anton, Pontus

Avbytare (med ungefärliga inhoppstider) var:
Oskar som spelade sista 35, först som anfallare, sedan som vänster yttermittfältare
Bashar som spelade sista 20, först en kort stund som vänster yttermittfältare, sedan som innermittfältare
Chanon som spelade sista 20 som mittback
Henke som spelade sista kvarten som anfallare
Milad som spelade sista 11 som högerback i en trebackslinje.

Vi spelade alltså för dagen med en 4-4-2-uppställning som mot slutet omvandlades till 3-4-2 efter vår utvisning (se nedan.)

Vi var tämligen överlägsna spelmässigt i första halvlek medan andra halvlek var jämn. Deras mål kom efter 3-4 individuella misstag på raken. Vi skapade några bra målchanser men var ineffektiva.

Deras mål kom i den 50:e min. Efter 72 min fick en av deras spelare rött kort direkt efter att enligt någon ha spottat på en av våra spelare men det har jag inte fått verifierat. Våra motståndare spelade därefter än defensivare och maskade än mer än efter ledningsmålet. Vi pressade på men skapade trots det bara någon enstaka målchans. I den 87:e min blev Anton utvisad efter två gula kort. Vår press fortsatte men trots 8 tilläggsminuter fick vi inte till någon kvittering